EVERTS & FRIENDS CHARITY RACE
WK-LEIDER ANTONIO CAIROLI AAN DE START IN GENK

Op zondag 29 juli 2012 vindt op het circuit van de Horensbergdam te Genk de 7de editie van de ‘Everts & Friends Charity Race’ plaats, een uniek motorcross-evenement voor het goede doel.

Ook WK-leider en meervoudig wereldkampioen Antonio Cairoli zal aanzetten op de Horensbergdam. Hij start zondag sowieso bij de ‘Fun Bikes’, met dit jaar een aparte trofee voor de meest creatieve deelnemer. In dezelfde categorie wordt het uitkijken naar welke BV’s (o.a. Tom ‘Tomtesterom’ Waes) uit de sport en showbizz de start zullen nemen.

HERLINGS

Jeffrey Herlings, nog herstellend van het auto-ongeval in Rusland, tekent ook present in Genk. De WK-leider in de MX2-klasse zal er o.a. deelnemen aan de handtekensessie tijdens de pauze.

Net als bij de vorige edities gaat de opbrengst van de 'Everts & Friends Charity Race' integraal naar door Stefan Everts geselecteerde goede doelen die zich voornamelijk richten naar kinderen en jongeren: 'Een Hart voor Limburg' (Koning Boudewijnstichting), Ter Heide (begeleidingscentrum voor personen met een ernstige of meervoudige verstandelijke handicap), MediClowns (ziekenhuisclowns), Medisch Pedagogisch Centrum De Dageraad (leerlingen met een matige tot ernstige mentale handicap), Bednet (dat langdurig en chronisch zieke kinderen via internet aan het eigen school en klas verbindt), De Markt (open campus jongerenwelzijn) en Fondatioun Kriibskrank Kanner (een Luxemburgs-Belgisch kinderkankerfonds).

AANGENAAM WEERTJE

Weerbericht Genk voor zondag:

(licht) bewolkt, ’s avonds kans op lichte regen
Temperatuur 13 tot 21°C
Weercijfer 8 (op een schaal van 10)
Licht briesje 3 Bft

Alle info op www.evertsandfriends.be