14-15 augustus 2021

Internationale Motorcross

Keiheuvel - BalenDe Keiheuvel krijgt een ander uitzicht.

Vandaag over een week zit de JMS wedstrijd er op en staan we aan de vooravond van de Trofee Sylvain Geboers. Hoogtijd dus dat de werkzaamheden op de Keiheuvel een versnelling hoger worden geschakeld. Onze prachtige duin ondergaat zijn jaarlijkse metamorfose immers niet op één twee drie. Daar kruipt tijd in.

Met een hele hoop vrijwilligers en bestuursleden werd er vandaag dan ook al heel werk verzet. De Heras hekken rond het volledige terrein werden gezet. De nadar hekken die zowat het hele circuit veilig maken voor het publiek werden geplaatst. De feestent werd met vereende krachten opgetrokken. Het houtwerk om de reclame panelen van onze talrijke sponsors aan te bevestigen, werden in elkaar gevezen. De grondwerker deed zijn eerste werken, ...

Zondag een dagje rust om te kijken wat onze clubpiloten Jago Geerts en Brent Van Doninck presteren in Letland. Komen ook de andere internationale deelnemers van onze wedstrijd weer volop in de picture zoals afgelopen week in Lommel?

Op maandag doen we dan terug voort met de rest van voorbereidingen. De Keiheuvel moet er immers piekfijn bijliggen op 14 en 15 augustus.

Meer foto's van vandaag vindt U via deze link