14-15 augustus 2021

Internationale Motorcross

Keiheuvel - BalenDe Corona maatregelen op de Keiheuvel.

De Covid-pandemie is nog onder ons, maar voor de motorcross op de Keiheuvel, waar niet meer dan 5000 toeschouwers worden verwacht, vallen de te volgen regels goed mee.

Regel één: wie zich ziek voelt, die blijft thuis! Jammer, we hadden U er graag bij gehad, maar voor de gezondheid van uw mede crossliefhebbers is dit echt het beste! Het gaat niet onze laatste editie worden, dus U gaat in de toekomst nog kunnen genieten van ons evenement.

De cross is vrij toegankelijk. Je zal geen Covidsafe bewijs moeten tonen (2 maal gevaccineerd, recente negatieve test,...). Wat we wel vragen is dat U bij uw verplaatsingen op het terrein een mondmasker draagt. Dat U dat ook doet als U buiten uw eigen bubbel staat. In de feesttent draagt U een mondmasker als U zich binnen de tent verplaatst om drank te bestellen. Aan tafel mag U het mondmasker af laten. Deze maatregel geldt ook voor de VIP en andere openbare ruimten zoals de Welcome, wedstrijdsecretariaat, enz....Ook bij het aanschuiven aan een cateringstands: mondmasker op.

Als iedereen zich aan deze regels houdt, hebben wij nadien ook geen problemen met de officiële instanties.

We hopen in ieder geval dat U een heel aangename motorcross weekend mag beleven op onze Keiheuvel in dit Corona jaar bis. En hopelijk kunnen we vanaf volgend jaar deze regels terug allemaal achterwege laten.