14-15 augustus 2021

Internationale Motorcross

Keiheuvel - BalenCard image cap
JMS Paal-Beringen.

Zaterdag 28 augustus werd er op het circuit Marnicq Bervoets een JMS wedstrijd gehouden. Uitslagen en foto's vindt U onder Meer.

Meer
Card image cap
Een geslaagde editie.

Met namen als Tom Vialle, Glenn Coldenhof, Jago Geerts, Jeffrey Herlings, ... is onze erelijst weer mooi aangevuld. Bovendien was U massaal afgezakt naar de Keiheuvel.

Meer
Card image cap
JMS op zaterdag.

Voor de eerste keer organiseerde we een JMS wedstrijd op zaterdag. Zowel qua aantal rijders als publieke opkomst was dit een voltreffer.

Meer
Card image cap
We zijn er klaar voor.

Maanden werd er achter de schermen gewerkt, de laatste 10 dagen op het terrein. De toestand van de omloop op vrijdagnamiddag ziet U onder Meer.

Meer
Card image cap
Zondag met ruim 350.

10 verschillende categorie├źn, ruim 350 piloten. Das een gemiddelde van 35 piloten per reeks. Al schommelt dit wel een beetje. Hoe zijn ze verdeeld?

Meer
Card image cap
Maatregelen rennerspark.

Door de massale opkomst van piloten zijn we verplicht om slechts 1 voertuig combinatie per deelnemer toe te laten in het rennerspark.

Meer
Card image cap
270 crossers aanwezig.

Neen, dan hebben we het niet over het ganse weekend. Dan spreken we over de voor ingeschreven deelnemers op zaterdag.

Meer
Card image cap
Corona protocol

  • Geen test of corona paspoort
  • Mondmasker plicht, indien er geen 1,5 m afstand is
  • Zittend consumeren

Meer
Card image cap
Aangepaste timing

Er kwamen nogal wat inschrijvingen binnen voor onze wedstrijd. Dit verplichtte ons om de timing op zaterdag en zondag aan te passen.

Meer
Card image cap
Een versnelling hoger.

Over exact een week staan we aan de vooravond van onze halfoogstklassieker op de Keiheuvel. Er mogen wat extra handen uit de mouwen worden gestoken.

Meer
Card image cap
De deelnemers: +40

40 extra piloten die er van zaterdag tot donderdag zijn bijgekomen. We kloppen momenteel af op een goede 440 piloten over 2 dagen.

Meer
Card image cap
Nog 12 nachtjes slapen

En dan wordt er op de Keiheuvel weer gestreden om de felbegeerde Trofee Sylvain Geboers. Op zaterdag komt de JMS al langs.

Meer
Card image cap
De deelnemers: een tussenstand

Op 2 weken voor onze organisatie kunnen we een eerste overzicht geven van het aantal ingeschreven piloten. Ongeveer 400 momenteel.

Meer
Card image cap
Ook Vialle en Hofer komen

We zijn eind juli, een goede twee weken voor halfoogst, en KMC Mol voegt nog een aantal mooie namen toe aan hun deelnemerslijst.

Meer
Card image cap
Nog wat kleppers

Met Glenn Coldenhof (Trofee S. Geboers) en Calvin Vlaanderen (Trofee J.Roelants) komen er nog 2 ex winnaars. Voorts ook de Franse teammaten van Jago, ...

Meer
Card image cap
De eerste namen

Onze clubpiloten Jago Geerts en Brent Van Doninck. Ex winnaars Jeffrey Herlings en Shaun Simpson. ...

Meer
Card image cap
Moeilijke bevalling

Aanvankelijk geen GP op 15 augustus. Dan kwam Zweden. Enkele weken later speelde corona de Zweedse organisatie parten. Uiteindelijk komt er in 2021 een wedstrijd met traditie getrouw een sterk internationaal deelnemersveld.